Lucerna
Wandering and finding the colors of life

Mixologie de Elvetia

16 Noi 2018 | Mixologie| 0 Comentarii | Postat de: ColoredIdeas

Un pic de fondue, un strop de raclette, pe alocuri niste Rösti, ornate cu Läckerli si finisate cu…vin alb si bere celebra. Am trecut in revista rapid un mix de food&drinks cu specific elvetian, insa azi vorbim despre o dragoste specifica mie, stiti doar, din a doua parte, si anume…despre cocktails.

• La relaxatul si cozy-ul Balances Hotel Bar, te poti bucura de o atmosfera eleganta-cool, foarte populara in Lucerna, alaturi de Balances Ins-B-ration sau mica inspiratie cu rom, lichior de piersici, lime si suc de fructul pasiunii, piure de capsuni delicios, putina portocala si zahar brun. Convingator, asa-i?

• Royal Bermuda Yacht Club m-a intampinat la La Barchetta Bar&Lounge, faimos pentru cocktail-uri, asa incat trebuie sa ii faci o vizita when in Zurich. Avem rom de Barbados, suc proaspat de lime, Falernum tropical home made, imbogatit cu Cointreau si bitter Angostura. Miam!

• 

Iar ultimul din top a fost Sky Iced la Sky Terrace din Hotelul Schweizerhof Bern, adica un Prosecco genial, cu fructe proaspete si menta, potentat cu apa minerala. Simplu si buuuuun!

You might also like
SPA, sauna ori jacuzzi?

SPA, sauna ori jacuzzi?


Hoteluri
Top 8 orasele si sate Elvetia

Top 8 orasele si sate Elvetia


Colored tops
Trilogia colored elvetiana

Trilogia colored elvetiana


Calatorii
Jurnal de o zi in Lucerna

Jurnal de o zi in Lucerna


Calatorii

0 Comentarii - Adauga un comentariu

Posteaza un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Real Time Web Analytics