Trancoso
Wandering and finding the colors of life

6 baruri care mi-au placut in Trancoso

27 Apr 2017 | Calatorii| 0 Comentarii | Postat de: ColoredIdeas

Atmosfera splendida, oameni frumosi, diversi, cocktails de neuitat, energie superba si mai ales muzica excelenta. Iata 6 locuri in Trancoso unde poti gasi toate astea:

1. Sagrado salasluieste in Quadrado si este un bar cu masute asezate frumos sub… un copac, cu muzica live in weekend - m-a incantat efectiv un band de 3 baieti care au cantat genial la bongo, acordeon, vocal si triangle – un gen de muzica specifica din Bahia

2. In Monkey Bar parca intri intr-o alta lume, caci gradina exotica care il gazduieste (la 10 min de mers pe jos de Quadrado) e cu totul speciala. Vibe-ul e exclusivist, super intim, atmosfera-superba, iar setup-ul cu masute cu felinare intensifica savoarea cocktailurilor extraordinare. Plus: bossa nova live, sublim!

3. Jacaré e un loc foarte „ca acasa” si se afla in aceeasi incinta cu restaurantul ce poarta acelasi nume. Are un decor cat se poate de cozy si de familiar, iar linia generala se invarte in jurul temei marine, cu obiecte atent alese si cu lista generoasa de cocktails. M-a cucerit, recunosc smile .

4. La Champagnerie de Doña Lora e un wine bar in stil brazilian, ultra cool. Aici gasesti numai vinuri si spumante locale, toate fab, mai ales Casa Valduga care e din zona; ce mi s-a parut cu atat mai dragut e ca proprietara Ludmila Perim, extrem de prietenoasa si ospitaliera, ne-a recomandat si diverse alte activitati in Trancoso dar si ce restaurante sa mai incercam, si unde e cea mai buna moqueca, si multe altele. Colored rec!

5. Beco e sinonim cu liniste si confort. Se afla fix unde incepe Quadrado, intr-o curte cu bancute si mese din lemn (simplu dar chic), luminata de lumanari. Dar poti sta daca vrei la una dintre cele doua mese din piata, cu perne mari si pufoase.

6. Uxua – meu amor in Trancoso, mi se pare unul dintre cele mai interesante si placute spot-uri din zona. E o adevarata binecuvantare sa petreci cateva ceasuri la cele cateva masute de bar (restul sunt de restaurant). De bifat!

You might also like
Bunatati de Bahia in 6 acte

Bunatati de Bahia in 6 acte


Gusturi & Arome
Trancoso Mood

Trancoso Mood


Outfit de vacanta
My colored souvenirs - Trancoso

My colored souvenirs - Trancoso


Colectii de calatorie
Ilustrata cu

Ilustrata cu "émotions de Trancoso"


Ilustratii de vacanta

0 Comentarii - Adauga un comentariu

Posteaza un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Real Time Web Analytics