Phnom Penh
Wandering and finding the colors of life

Bautura preferata a oamenilor de success - versiunea Phnom Penh

25 Mai 2016 | Cultura ceaiului| 0 Comentarii | Postat de: ColoredIdeas

Stiti vorba cu “Tea. It’s what winners drink?”.

Nu stiu care e legatura dintre succes si ceai, am niste banuieli si ceva teorii, dar ca sa nu intru in polemici cu iubitorii de cafea, ginuri si sampanie, parafrazez si concluzionez cu o vorba pe care toata lumea o agreeaza: “tea is a finest and chic solution”. E headline/tagline/slogan/mantra- spuneti-i cum vreti-care merge de vis cu Elephant Bar din Raffles Hotel Phnom Penh, un loc legendar de 5 o’clocks&apero asiatic, barul preferat al jurnalistilor, celebritatilor, artistilor si IT ladies (Jackie O adora locul si are aici si un cocktail ce-i poarta numele) care au ajuns in acest colt de lume.

Aerul sofisticat, dandismul tipic stilului colonial (de altfel, foarte puternic marcat in zona), scaunele cu design relaxat, tonurile lemnoase si sofa-urile din piele elegante, nuantele neutre si simple balansate minunat de intensitatea culorilor gradinii tropicale de afara, sunt toate elemente ale povestii ceaiului perfect si ale unei dupa-amieze cu atmosfera de roman burghez.

Barul are si o selectie variata de bauturi si vinuri fine, dar in special multe sortimente de ginuri. Nimic insa nu surclaseaza, dupa parerea mea, afternoon tea-ul de aici, pe care l-am savurat alaturi de un meniu asiatic cu creveti si frigarui de pui satay, prajituri traditionale cu cocos, fructe proaspete si de unul european cu scones si dulceata, somon afumat, sandwich cu ton, ou umplut si…nelipsitele macarons.

Regal, nu?

You might also like
Ghid de calatorie Phnom Penh - Un oras cat o lectie de viata

Ghid de calatorie Phnom Penh - Un oras cat o lectie de viata


Ghiduri de calatorie
Raffles Hotel Le Royal - Pe urmele lui Charlie Chaplin in… Cambodgia

Raffles Hotel Le Royal - Pe urmele lui Charlie Chaplin in… Cambodgia


Hoteluri
The Sunset Hunter

The Sunset Hunter


Povesti
Ghid de calatorie Penang - Englezisme in Malaezia

Ghid de calatorie Penang - Englezisme in Malaezia


Ghiduri de calatorie

0 Comentarii - Adauga un comentariu

Posteaza un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Real Time Web Analytics