Toscana
Wandering and finding the colors of life

Casa cu view-uri superbe din Toscana

13 Ian 2017 | Hoteluri| 0 Comentarii | Postat de: ColoredIdeas

Cand am hotarat impreuna cu prietenii sa mergem in Toscana, pentru a doua oara - deci, da mi-a placut mult - am zis sa stam chiar in mijlocul peisajului tipic, undeva in afara satelor si oraselelor, dar suficient de aproape de ele incat sa le parcurgem si sa ne bucuram din plin de ele. Si asa ni s-a dezvaluit intr-o zi pe Airbnb.com Villa Poggio Golo, mai mult ca perfecta.

Oriunde te uiti de jur-imprejur, de la ferestrele Villei Poggio Golo si de pe terasele cochete cu decor din fier forjat si tesaturi simple, organice, e absolut idilic: gradini verzi si parfumate, piscina dintre dealurile Toscanei, coastele line, cu livezi si vita-de-vie si o liniste deplina, acompaniata mereu de sentimentul ca esti intr-unul din cele mai frumoase locuri de pe Pamant.


Villa Poggio Golo e unul din acele putine locuri, care reusesc intr-o maniera fireasca si foarte convingatoare sa te faca sa te simti relaxat, ca acasa, dar fara sa pierzi nicio clipa bucuria ca te afli intr-un loc spectaculos, unic.

 
Colored list Villa Poggio Golo:

• Vila Poggio Golo am ales-o de pe airbnb.com, fiindca eram cu un grup mare de prieteni, iar cum site-ul e super renumit pentru recomandarile de case mari si frumoase, tocmai bune de inchiriat pentru mai multe persoane

• Amplasarea e absolut splendidissima, intre Val di Chiana si Val d’Orcia, la aproximativ 3 km de minunatul orasel renascentist Montepulciano, cunoscut in special pentru vinul regiunii, dar si pentru o bucatarie, arta si cultura 

• Proprietarul Devid e un personaj cald, o gazda mai mult decat amabila si ne-a asteptat cu un welcome basket plin cu branzeturi, vinuri, prosciutto, paine si oua de la gainile lui, plus alte bunatati pentru micul dejun de a doua zi; Devid cunoaste zona ca in palma si iti poate recomanda cele mai bune restaurante – am mers pe mana lui si bine am facut!

• Domeniul se intinde pe 11 hectare, dintre care 5 sunt cu vita-de-vie si este inconjurat de un parc cu stejari batrani, multe sezlonguri foarte comfortabile si terasa panoramica cu o vista splendida spre livezile cu maslini

• Pot sta pana la 12 persoane aici, e super intim si privat, mai ales pentru o familie mai mare sau mai multi prieteni, avand 6 bai si 6 dormitoare. Living-ul si dining-ul sunt decorate in stil rustic, autentic si specific locului, iar dormitoarele sunt decorate cu mobila veche, in acelasi ton cu intregul setup-ul.


• Internet, bucatarie utilata, parcare gratis, wifi si TV, aer conditionat, pet-friendly, microunde, masini de spalat (inclusiv vase), cafetiere, 8 biciclete, leagan, barbecue si multe jocuri de exterior – toate checked!

• Trebuie sa stii ca la majoritatea caselor inchiriate pe airbnb nu ai serviciu de curatenie zilnic, doar in cazurile in care se solicita si este contra cost. Ideea e sa te simti exact ca la tine acasa, dar sa te gospodaresti singur (e mai fun)

• Pe langa imprejurimile pe care musai trebuie sa le bifezi in zona, ai si alte activitati cool pe care le poti organiza aici: degustari de vin, lectii de italiana, curs de gatit

 Vacanta placuta in Toscana smile!

You might also like
Less is more in varianta toscana

Less is more in varianta toscana


Gusturi & Arome
Cele 3 splendori ale Toscanei (colored version)

Cele 3 splendori ale Toscanei (colored version)


Calatorii
My point of view

My point of view


Povesti
Toscana de aproape de nori

Toscana de aproape de nori


Calatorii

0 Comentarii - Adauga un comentariu

Posteaza un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Real Time Web Analytics