Copenhaga
Wandering and finding the colors of life

Dreamy design@Copenhaga: SP34

16 Noi 2017 | Hoteluri| 0 Comentarii | Postat de: ColoredIdeas

Ia-o usor pe mica si simpatica strada Sankt Peders, spre numarul 34, din Copenhaga? Opreste-te, ridica ochii si…voilà: cel mai cool hotel din zona, SP34.

Mic-dejun-uri organice, design danez 100%, detalii super originale, o atmosfera extrem de “ca acasa” si terasa roof top; un boutique hotel cu staif, cu linii moderne, dar deloc reci si prea pretentioase si o wine hour, de la 5 la 6 dupa-amiaza, tocmai bun de savurat un pahar din partea casei.

De ce: in primul rand, pentru doza de inedit pe care o reveleaza cu enorm de mult stil. Daca ajungi in Copenhaga, e hotelul pe care il recomand din toata inima, caci e cu adevarat deosebit.

Cand: in lunile de vara, cu ceva mai multa forfota, dar si cu soare. Si mai sau spetembrie sunt luni bune de Copenhaga, pentru ca e mult mai putina aglomeratie.

Tip: boutique hotel de 4 stele

Locatie: in centrul orasului, la cativa metri de primarie si de strada principala pietonala Stroget,dar si de Tivoli, mai precis in cartierul latin. In jur: o patiserie draguta, un shop haios de biciclete, multe restaurante si magazine de design, deci, perfect! A, si o gradina ideala pentru un respiro sau un picnic.

Energie: vibranta, nordica, urbana, artistica, prietenoasa, distractiva, bio, coffee-lover, delicioasa. E genul de loc deschis pentru toata lumea, dar cu detalii care fac cu-adevarat diferenta.

Don´t miss:

• Conceptul hotelului, care pare un soi de patchwork relaxat, cu tablouri pe pereti, seri de poezie si rock si soul, design scandinav, servicii excelente si…vin

• Amuzant - receptia se afla in cadrul barului, adica unde dai comanda pentru un cocktail, tot acolo lasi si pasapoartele smile

• Micul dejun organic si sanatos ca optiuni, cafeaua, zaharul si ceaiul din camera (organice si ele), cosmeticele naturale din baie; so cool.

• Restaurante (cu cel mai bun burger din oras). Decorul restaurantului Vakst, creat dupa modelul unei sere (de fapt, traducerea exacta a cuvantului Vakst) dar si creativitatea lui Cock's and Cows, cu un vibe original si care ofera de fapt un mix de bar cu restaurant, cu accente vintage si cu ingrediente organice! De bifat!

Hotel SP34
Sankt Peders Stræde 34, 
1453 København K, Denmark
Tel.: +45 33 13 30 00

You might also like
The 5 best bars@Copenhaga

The 5 best bars@Copenhaga


Calatorii
My point of view

My point of view


Povesti
My colored souvenirs - Copenhaga

My colored souvenirs - Copenhaga


Colectii de calatorie
Mood Copenhaga

Mood Copenhaga


Outfit de vacanta

0 Comentarii - Adauga un comentariu

Posteaza un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Real Time Web Analytics