Paris
Wandering and finding the colors of life

Life is a cabaret…

20 Sep 2014 | Oameni| 0 Comentarii | Postat de: ColoredIdeas

…e adevarat, dar parca nu are intotdeauna acelasi spectacol, flamboaianta, stralucire si unde mai pui ca “ringul” cabaretului sunt intotdeauna noptile, cand totul pare posibil?Da, o noapte la Crazy Horse, unul din cele mai avangardiste si efervescente cabareturi din lume, e magica si nu intamplator locul e considerat unul din cele mai importante “hot spots” din eternul Paris.

Dansatoare cabaret Paris - 1

Din 1951, cand Alain Bernardin deschidea Le Crazy Horse cu viziunea unui cabaret unde femeia sa aiba mereu rolul principal, pe aici s-au perindat nume mari, de la actori de cinema, dive, diseuse, muze, poeti, artisti, unii construindu-si propriile numere pe scena, altii fiind "Guest Creator" (Mr. Louboutin, de exemplu, a realizat un show al sau pe scena Crazy Horse, „FEU”, un succes rasunator).

Dansatoare cabaret Paris - 2

Dansatoarele „Crazy” sunt absolut superbe – domnilor, e paradis, va spun – efectele, luminile, designul sunt incredibile, iar echipa care lucreaza aici, de la fotografi la regizori pana la personajele principale care dau viata show-ului - sunt de top. Si acum, dupa 60 de ani, Crazy Horse Paris ramane un simbol al vietii Parisului si al cabaretului cu coregrafii unice, explozie de feminitate si dansuri legendare.

P.S. Aviz amatorilor de fotografii, nu e deloc usor sa imortalizezi o scena din Crazy Horse, mai bine zis, e...interzis!

 
Adresa: 12, Avenue George V – 75008 Paris
Tel:+33(0)147233232
Email: reservation@lecrazyhorseparis.com

Nu uita sa ma urmaresti pe Bloglovin'!

You might also like
Trenul pierdut

Trenul pierdut


Calatorii
Un zgarie-nori la Paris

Un zgarie-nori la Paris


Povesti
Cimitirul

Cimitirul


Oameni
Paris Mood

Paris Mood


Outfit de vacanta

0 Comentarii - Adauga un comentariu

Posteaza un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Real Time Web Analytics