Bangkok
Wandering and finding the colors of life

Locul unde poti sa scapi de frica de inaltime sau Top fav rooftop bars Bangkok

27 Feb 2016 | Mixologie| 0 Comentarii | Postat de: ColoredIdeas

Daca ai rau de inaltime, aici e locul unde sa scapi de nenorocitul de vértigo, pentru ca promisiunile de “aproape de cer” din incredibilul Bangkok te fac sa uiti de toate spaimele si te seduc iremediabil. Panoramele splendide, locurile hiperdesign de deasupra orasului, mixologia perfecta si gastronomía care ii linisteste si pe cei mai carcotasi dintre noi sunt motive sa strangi din dinti, sa urci si sa te lasi prins in experiente de neuitat pentru “worldwide tastemakers”. Urcam? smile

1. Sky Bar – yup, chiar el, din Hangover 2, sigur il stiti! Faptul ca e atat de cunoscut si de popular datorita filmului nu e cel mai mare avantaj al sau, dimpotriva, te calci efectiv in picioare aici! Insa acest bar din Lebua State Tower arata absolut demential si cu siguranta view-ul este unul dintre cele mai WOW ever, asa ca-i un must pe lista!! Iar secretul e sa te duci 18:00 fix, atunci cand se deschide, pentru ca e mai putina lume.

2. 360 Outdoor Lounge Millenium- la etajul 32 al hotelului Millennium Hilton Bangkok m-a impresionat prin designul ultra chic, cu masute si fotolii comfy, si un aer intim, iar privelistea asupra raului Chao Praya e grozava!

3. Moon Bar - un rooftop bar al fresco super posh si il gasesti in Banyan Tree Hotel, la etajul 61. Panorama asupra intregului oras, atmosfera glam si mixologia de vis sunt garantate!

4. Octave Rooftop Lounge (la Marriott Hotel Sukumvit) - ideal pentru seri cool&hip, cu muzica, dj, super drinks, intr-un decor futurist si totodata elegant. Mancare new-age fusion, apusurile splendisime, view-uri de 360 grade de la etajul 45; fun, fun, fun!!!

5. Park Society Lounge - un rooftop bar in Hotelul Sofitel So Bangkok, extrem de cosy, cu un design minimalist si interesant, unde poti asculta muzica jazz live sambata seara

6. Amorosa –pe malul raului Chao Praya, la ultimul nivel al unui hotel(Arun Residence) cu are un view uimitor asupra templului Wat Arun la apus. Uau factor-garantat!

7. Long table - un rooftop bar pe care il recomand din inima, cu mancare excelenta si cocktailuri creative, la etajul 25 in stil uber-contemporan.

You might also like
12 descoperiri interesante in piata din Bangkok

12 descoperiri interesante in piata din Bangkok


Povesti
Bangkok Bombs. Nu, nu e Breaking News

Bangkok Bombs. Nu, nu e Breaking News


Gusturi & Arome
Bangkok extra colored list cu baruri & restaurante ce merita incercate

Bangkok extra colored list cu baruri & restaurante ce merita incercate


Gusturi & Arome
Jurnal de o zi in Bangkok

Jurnal de o zi in Bangkok


Calatorii

0 Comentarii - Adauga un comentariu

Posteaza un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Real Time Web Analytics