Copenhaga
Wandering and finding the colors of life

Mixologie de…design

11 Noi 2017 | Gusturi & Arome| 0 Comentarii | Postat de: ColoredIdeas

Daca gastronomia din Copenhaga m-a uluit cu anvergura pe care am descoperit-o aici, leh, si...cocktail-urile, normal, nu puteau face exceptie!

Aceeasi creativitate, grija pentru detalii, rafinament si…design sunt translatate perfect in barurile si mixologia locala. Convingeti-va!

 

Temptations de la primul champagne bar din oras, Balthazar Champagne Bar din Hotel d’Angleterre, luxos si ravasitor, unde ai ocazia sa testezi licori facute din 42 de sortimente de sampanie (cat te tine), e o mica bijuterie. Tequila Don Julio Blanco tare, amestecata cu arome de Cointreau, suc de lime proaspat si dulceag, imbogatit cu sirop homemade de capsuni, si note de varf de sampanie, nu poate fi decat un combo exploziv de...tentant!

Temptations cocktail Copenhaga

Brønnum e old-school, elegant, cozy, intim si extrem de prietenos si mi-a facut cunostinta cu Britz Spritz. Vreti sa ii afli secretul succesului? Ia niste aperitiv Kamms & Sons, un pic de lichior din flori de soc St. Germain si adauga cativa stropi de sifon si incununeaza totul cu sampanie fabuloasa Laherte Frères. Atat!

The "1909" Nimb's Signature Summer Cocktail e aidoma unui vis de vara. Il gasesti la iconicul Nimb Bar, in Hotel Nimb, unde se intampla lucruri magice. Asa incat un mix de gin Jensen's Old Tom cu lichior din flori de soc St. Germain, acid din suc proaspat de lamaie, cu cateva picaturi de bitter de cuisoare si 2-3 frunze de salvie parfumata il fac la fel de celebru pe acest cocktail cum este si locul in sine.

The

• La homey-ul Ruby, oarecum sofisticat, dar extrem de primitor, se ascunde sub infatisarea unui daiquiry deosebit un cocktail aparte: Intruder, un amalgam intrigant de rom Havana 3, cu suc proaspat de lime si indulcit cu un sirop minunat de menta si ciocolata, homemade, si "ornat" cu un Nardini Grappa

• Whisky Bar-ul Lidkoeb il are in lista de cocktail-uri de top pe Skomager, adica un iubitor de fructe: tequila Don Julio, fructul pasiunii proaspat, menta si grapefruit roz, pentru culoare, si Sherry Lustau East India, pentru savoare.

Skomager

You might also like
Dreamy design@Copenhaga: SP34

Dreamy design@Copenhaga: SP34


Hoteluri
The 5 best bars@Copenhaga

The 5 best bars@Copenhaga


Calatorii
My point of view

My point of view


Povesti
My colored souvenirs - Copenhaga

My colored souvenirs - Copenhaga


Colectii de calatorie

0 Comentarii - Adauga un comentariu

Posteaza un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Real Time Web Analytics