Garda
Wandering and finding the colors of life

Perfectiunea Garda in 3 cocktailuri

01 Sep 2017 | Mixologie| 0 Comentarii | Postat de: ColoredIdeas

Nu cred ca cineva s-ar plictisi vreodata de licorile magice ale acestui colt de Italie, fie ca vorbim despre vinuri (si toata cultura, istoria, oamenii din jurul lor), de limoncello sau de cocktailurile perfecte. Garda e cu-adevarat o minune si trebuie sa ii simtiti aroma si…din pahare!

• Pe Maria Callas (in varianta drink) o gasesti in incredibila Villa Cortine Palace Hotel, mai exact in fancy-ul American Bar, care are o selectie de cocktails meravigliose. Maria are vodka, asezonata cu fructe de padure proaspete si prosecco. Divin.

San Vigilio de la barul Tavernei San Vigilio e, asemenea locului care il adaposeste, inspiratie, simplitate si calm; un Bitter Campari sincer, acompaniat simplu si perfect de un suc fresh de portocale.

Goodbye Rijeka a luat nastere in barul preferat al lui Winston Churchill din Italia, Winnie's Piano Bar la Grand Hotel din Gardone Riviera.Vi-l puteti imagina fumand trabucul favorit si sorbind din sampanie, in timp de va bucurati si voi de atmosfera super classy de aici si de un combo impresionant de cirese proaspete lichide, in suc de merisoare, cu un strop de lichior Sangue Morlacco, brandy Kirsch, dichisit cu Maraschino si bule de sampanie Brut Réserve.

You might also like
Jurnal de o zi in Sirmione

Jurnal de o zi in Sirmione


Calatorii
My point of view

My point of view


Povesti
Mood Garda

Mood Garda


Outfit de vacanta
Ghid de calatorie Lacul Garda

Ghid de calatorie Lacul Garda


Ghiduri de calatorie

0 Comentarii - Adauga un comentariu

Posteaza un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Real Time Web Analytics