Jamaica
Wandering and finding the colors of life

Rom + Marley = LOVE

27 Feb 2018 | Mixologie| 0 Comentarii | Postat de: ColoredIdeas

Despre fascinatia romului si atractia sa irezistibila am mai povestit (dar nu ne plictisim de ea nicicand, asa-i?), iar despre ritmurile simbolului jamaican banuiesc ca nici nu e nevoie. Unite, cele doua concepte se contopesc intr-o energie nebanuita, ce te invaluie si te seduce pana in zori. Jamaica si aromele sale tropicale sunt de testat pana in cele mai mici detalii, ca de exemplu in bauturi fabuloase ce merg la fix cu vibe-uri de Caraibe.

1. Kuyaba Cooler de la eclecticul, relaxantul si cool-ul Kuyaba Bar, cu designul sau usor rustic si atat de primitor, e o explozie de rom special, lapte de cocos dulce, si tonuri de blue curaçao cu ananas fresh, taman bun pentru o seara de pomina.

2. La Rum Bar Rockhouse, pe langa atmosfera exotica si influentele traditionale si organice, in concordanta cu filozofia hotelului, il vei intalni pe Dirty Banana. El te va cuceri cu lichiorul de banana, evident, amestecat inteligent cu savoarea lichiorului de cafea si cu nelipsitul rom, in care se adauga putina banana proaspata si gheata. Super!

3. Pe unul dintre cele mai frumoase si faimoase apusuri jamaicane il prinzi indubitatil la Rick’s Café, desi locul este extrem de turistic acum...Si ca sa fie acompaniat bine, cere si un Jamaica Me Crazy, ce ofera o selectie de 3 tipuri de rom (toate minunate), lichior de banana si suc de ananas, sa dreaga. Amintiri de vis…

You might also like
Esentele tari se tin in recipiente mici

Esentele tari se tin in recipiente mici


Hoteluri
 Placinta cu…dragoste

 Placinta cu…dragoste


Gusturi & Arome
My colored souvenirs - Jamaica

My colored souvenirs - Jamaica


Colectii de calatorie
Mood Jamaica

Mood Jamaica


Outfit de vacanta

0 Comentarii - Adauga un comentariu

Posteaza un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Real Time Web Analytics