Cartagena de Indias
Wandering and finding the colors of life

Salsa, cocktails si fiesta​

18 Apr 2018 | Mixologie| 0 Comentarii | Postat de: ColoredIdeas

Cartagena de Indias e ca o boare placuta de vara, e ca o cutie a Pandorei in varianta buna, adica odata deschisa te invaluie cu aerul sau irezistibil, incitant si unic, divulgandu-si toate secretele: salsa, muzica buna, tapas de top, trabucuri fine, petreceri tari, baruri trendy si…alchimisti ai lichidelor imbietoare unul si unul. Si le-am incercat pe toate!!

• Pandora se dezvaluie in chic-ul Aquabar de la splendisimul Tcherassi Hotel&Spa si e o fuziune sleek de rom negru, crema de cocos, sirop de ananas si un strop lamaie – dulce si puternic.

• El Dictador din super cool-ul El Baluarte Bar e un drink genial cu rom El Dictador vechi de 12 ani, evident, cu sirop de fructe de padure si lichior de portocale, pentru aroma, si putin suc de lamaie si orange bitters, pentru a-i completa aerul seducator.

• In La Bohemia Bar cel creativ il poti incerca pe Montes de Maria, ce se te desfata cu rom, lulo (fruct), lichior de ghimbir intens, sirop si suc de lamaie, si floare de capuchina, extrem de savuroasa.

• In originalul si eclecticul El Barón Café & Liquor Bar trebuie sa gusti un El Barón's "Mighty Punch", cu mixul lui tipic de bauturi distilate si amarui, citrice, fructe si ceai, ideal pentru o dupa-amiaza de top.

You might also like
Mood Cartagena de Indias

Mood Cartagena de Indias


Outfit de vacanta
My point of view

My point of view


Povesti
My colored souvenirs - Columbia

My colored souvenirs - Columbia


Colectii de calatorie
Ilustrata cu

Ilustrata cu "émotions de Cartagena de Indias"


Ilustratii de vacanta

0 Comentarii - Adauga un comentariu

Posteaza un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Real Time Web Analytics