Siem Reap (Angkor Temples)
Wandering and finding the colors of life

Top 8 cele mai impresionante temple - partea 2

16 Mai 2016 | Colored tops| 0 Comentarii | Postat de: ColoredIdeas

• Ta Prohm trebuie vazut si el pentru atmosfera de poveste, creata de copacii enormi - silk cotton tree, cu radacinile gigantice, ce cresc pe cladirile templului, privelistea este spectaculoasa, mai ales in combinatie cu ruinele templului, si pare ca esti realmente transpus intr-un basm. Templul acesta, construit de Jayavarman VII in cinstea mamei sale, include numeroase detalii ce sugereaza intelepciunea, ducand cu gandul la mama sa, si este printre putinele in care apar inventariati personalul si bunurile sale. Aici s-au filmat si scene din Tomb Raider.

• Preah Khan e similar ca structura cu Ta Prohm, fiind realizat de acelasi rege, dar de data asta dedicat tatalui sau. Templul e acum lasat putin in ruina, dar si aici intregul setup e feeric, poate si datorita bogatiei naturii care il inconjoara

• Baphuon are o istorie interesanta, legata de restaurarea lui, din anii´60, aceasta fiind comparata cu punerea cap la cap a unui un puzzle imens, tridimensional, iar Terrace of the Lepper King merita si ea bifata, cu cei 25 de m in forma de U, reprezentand zei si zeite.

• Ta Keo pare a fi o piramida, cu multe sanctuare, si e unul dintre cele mai grandioase din complexul Angkor. Ai grija, fiindca sa ajungi in varf nu e deloc simplu – treptele sunt extrem de abrupte si inguste!

• Ta Nei are sa zicem norocul de a fi mai putin aglomerat, desi frumusetea sa nu e mai prejos fata de celelalte. Un silk tree se intinde gratios pe peretele de nord, sculpturile budiste si hinduse sunt superbe, iar lumina de aici e apreciata de multi pasionati de fotografie.

You might also like
4+5 delicioase&aromate in Siem Reap

4+5 delicioase&aromate in Siem Reap


Gusturi & Arome
My colored souvenirs - Cambodgia

My colored souvenirs - Cambodgia


Colectii de calatorie
Cambodgia Mood

Cambodgia Mood


Outfit de vacanta
Jurnal de o zi in Siem Reap

Jurnal de o zi in Siem Reap


Calatorii

0 Comentarii - Adauga un comentariu

Posteaza un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Real Time Web Analytics