Copenhaga
Wandering and finding the colors of life

Top views@Copenhaga

10 Noi 2017 | Colored tops| 0 Comentarii | Postat de: ColoredIdeas

Copenhaga m-a surprins, m-a uimit si m-a incantat. Aleile pietruite si cladirile vechi, mixate fermecator cu designul minimalist, scandinav, atmosfera calda a intregului oras, lumea relaxata, conviviala si fireasca, energia cool si oportunitatile culturale uau n-aveau cum sa nu ma cucereasca definitiv.

Si pentru ca totul sa fie perfect, mi-a oferit si cateva top views incredibile, de parca ar fi stiut orasul pasiunea mea pentru postcards de…sus.

• Din Turnul Palatului Christiansborg poti vedea super bine centrul vechi cu strada Strøget, piata Amagertorv si turnul Bisericii Sf. Nikolaj, dar cladirea Bursei si putin mai departe Christianshaven, cu turnul bisericii Church of Our Saviour. Turnul este cel mai inalt din oras, are 106 m, si este o experienta superba, de unde poti face niste poze de vis. Este deschis publicului si se lauda, evident, cu un restaurant pe cinste.

Turnul Rotund, cel mai vechi observator din Europa (Danemarca a fost recunoscuta pentru descoperirile astronomice), este deosebit si dateaza din secolul al 17-lea. De aici admiri centrul vechi cu casele ca din turta dulce si ai un view fab cu toate turnurile bisericilor si palatelor in departare; tot in zare poti prinde cateva insta pics cu Palatul Rosenborg si parcul sau.

Turnul Primariei (Radhus) este aproape la fel de inalt ca cel al Palatului Christiansborg, 105,6 m si, sincer, m-a fermecat de-a binelea; il declar preferatul meu. Ai o vedere unica asupra tuturor acoperisurilor, precum si asupra parculului Tivoli.

You might also like
Mixologie de…design

Mixologie de…design


Gusturi & Arome
Dreamy design@Copenhaga: SP34

Dreamy design@Copenhaga: SP34


Hoteluri
The 5 best bars@Copenhaga

The 5 best bars@Copenhaga


Calatorii
My point of view

My point of view


Povesti

0 Comentarii - Adauga un comentariu

Posteaza un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Real Time Web Analytics